Uncategorized Vacature

Vacature! Voltijdse projectmedewerker To Bridge a Gap

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (BHG) kent al geruime tijd een uitstroom van mensen van Sub-Saharaanse origine naar locaties in Vlaanderen met een goede openbaar vervoerverbinding met het BHG.

Op 1 oktober gaat op KADOC het project ‘To Bridge a Gap’ officieel van start, dat ontstaan is binnen de intensieve samenwerking tussen Evadoc en KADOC. In een participatief project willen we het potentieel van erfgoed(werkingen) rond religie en Sub-Saharaanse migratie binnen België onderzoeken. Vernieuwend hierbij is de focus op interne migratie met aandacht voor zowel het inkomend als het ontvangend perspectief en de (overwegend) protestants-evangelische levensbeschouwing van de Sub-Saharaanse gemeenschap.

De voorziene startdatum is idealiter oktober 2023 of onderling te bespreken.

Interesse? Solliciteren kan tot en met 26 september 2023 via deze link

Meer weten? Neem gerust contact op met Aaldert Prins.